Paremman ilman puolesta! Soita 040 585 3705!

Ilmalämpöpumpun asennus Turku ja Raisio sekä Lounais-Suomi

Oletko huolissasi sisäilman laadusta tai etsitkö tapaa pienentää lämmityskustannuksia? Ota yhteyttä AA-Kylmäteho Oy:hyn - meiltä onnistuu laadukkaan ja tehokkaan ilmalämpöpumpun asennus niin uudiskohteisiin kuin myös jo olemassa oleviin rakennuksiin. Yrityksemme toimii laajalla alueella Lounais-Suomessa: mm. Turku, Kaarina ja Raisio sekä alueen muut kunnat ja kaupungit.

Tuotevalikoimamme

Meiltä saat alan tunnetuimpien ja testatuimpien valmistajien ilmalämpöpumput kilpailukykyisin hinnoin.

Ilmalämpöpumpun edut

Ilmalämpöpumppu lämmittää, jäähdyttää ja suodattaa rakennuksen sisäilmaa. Oikein asennetun ja säännöllisesti huolletun ilmalämpöpumpun avulla voidaan säästää merkittävästi kodin lämmityskustannuksissa talvella. Kesällä ilmalämpöpumppu toimii asunnon viilentäjänä ja sisäilman puhdistajana se on erinomainen vuoden ympäri.

Meiltä saat tiloihisi parhaiten sopivan ilmalämpöpumpun

Ennen kuin tehdään asennus, ilmalämpöpumpun valinnassa keskeistä on varmistaa, että se teholtaan ja käyttöominaisuuksiltaan sopii kyseessä olevaan tilaan. Yrityksemme kartoittaa ennalta kotisi tai toimitilasi, jonka jälkeen valikoimme siihen parhaiten sopivan laitteiston.

Ilmalämpöpumpun energiatehokkuuden takaamiseksi on tärkeää, että asennus tehdään oikein. Ilmalämpöpumpun sijoitukseen vaikuttavat mm. erilaiset lämmönlähteet, kuten takat ja uunit. Se on myös asennettava paikkaan, jossa ilma voi virrata mahdollisimman esteettömästi.

Ilmalämpöpumpun asennus Turun seudulla ja lounaisessa Suomessa

AA-Kylmäteho Oy tekee ilmalämpöpumpun asennus- ja huoltotyöt Turussa ja muissa alueen kaupungeissa. Kerromme mielellämme lisää edustamiemme laatumerkkien ominaisuuksista ja selvitämme sinulle eri mallien ominaisuudet. Yrityksellämme on myös sähköpätevyys S3, joten saat myös ilmalämpöpumpun asennuksiin liittyvät sähkö- ja korjaustyöt. Ilmalämpöpumpun asennus on luvanvaraista toimintaa. AA-Kylmäteho Oy on Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes) hyväksymä koulutettu asentaja (urakointiryhmä KYLe3).

Soita ja kysy lisää palveluistamme jo tänään!  

Tarjouspyyntö

Nimi:

Puhelinnumero:

Sähköposti:

Viesti:

Muista, että työn osuudesta saat aina kotitalousvähennyksen! Lue lisää.

Daikin

AA-Kylmäteho Oy
Kiurunkatu 5 A 5
20760
Piispanristi
www.aakylmateho.fi