Paremman ilman puolesta! Soita 040 585 3705!

Ilmalämpöpumpun asennus

Ilmalämpöpumpun asennus Turku ja Raisio sekä Lounais-Suomi

Oletko huolissasi sisäilman laadusta tai etsitkö tapaa pienentää lämmityskustannuksia? Ota yhteyttä AA-Kylmäteho Oy:hyn - meiltä onnistuu laadukkaan ja tehokkaan ilmalämpöpumpun asennus niin uudiskohteisiin kuin myös jo olemassa oleviin rakennuksiin. Yrityksemme toimii laajalla alueella Lounais-Suomessa: mm. Turku, Kaarina ja Raisio sekä alueen muut kunnat ja kaupungit.

Tuotevalikoimamme

Meiltä saat alan tunnetuimpien ja testatuimpien valmistajien ilmalämpöpumput kilpailukykyisin hinnoin.

Ilmalämpöpumpun edut

Ilmalämpöpumppu lämmittää, jäähdyttää ja suodattaa rakennuksen sisäilmaa. Oikein asennetun ja säännöllisesti huolletun ilmalämpöpumpun avulla voidaan säästää merkittävästi kodin lämmityskustannuksissa talvella. Kesällä ilmalämpöpumppu toimii asunnon viilentäjänä ja sisäilman puhdistajana se on erinomainen vuoden ympäri.

Meiltä saat tiloihisi parhaiten sopivan ilmalämpöpumpun

Ennen kuin tehdään asennus, ilmalämpöpumpun valinnassa keskeistä on varmistaa, että se teholtaan ja käyttöominaisuuksiltaan sopii kyseessä olevaan tilaan. Yrityksemme kartoittaa ennalta kotisi tai toimitilasi, jonka jälkeen valikoimme siihen parhaiten sopivan laitteiston.

Ilmalämpöpumpun energiatehokkuuden takaamiseksi on tärkeää, että asennus tehdään oikein. Ilmalämpöpumpun sijoitukseen vaikuttavat mm. erilaiset lämmönlähteet, kuten takat ja uunit. Se on myös asennettava paikkaan, jossa ilma voi virrata mahdollisimman esteettömästi.

Ilmalämpöpumpun asennus Turun seudulla ja lounaisessa Suomessa

AA-Kylmäteho Oy tekee ilmalämpöpumpun asennus- ja huoltotyöt Turussa ja muissa alueen kaupungeissa. Kerromme mielellämme lisää edustamiemme laatumerkkien ominaisuuksista ja selvitämme sinulle eri mallien ominaisuudet. Yrityksellämme on myös sähköpätevyys S3, joten saat myös ilmalämpöpumpun asennuksiin liittyvät sähkö- ja korjaustyöt. Ilmalämpöpumpun asennus on luvanvaraista toimintaa. AA-Kylmäteho Oy on Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes) hyväksymä koulutettu asentaja (urakointiryhmä KYLe3).

Soita ja kysy lisää palveluistamme jo tänään!  

Tarjouspyyntö

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

AA-Kylmäteho Oy
Pääskynlento 13 A 14
20610 TURKU

Y-tunnus: 2538661-6
Puh: 040-5853705

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

AA-Kylmäteho Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Muista, että työn osuudesta saat aina kotitalousvähennyksen! Lue lisää.

Daikin