Paremman ilman puolesta! Soita 040 585 3705!

Ilmalämpöpumpun huolto

Ilmalämpöpumpun huolto Turku ja Kaarina sekä Raisio

Ilmalämpöpumppu on syytä huollattaa tasaisin väliajoin sen toimintavarmuuden takaamiseksi - näin myös pidennetään sen käyttöikää. AA-Kylmäteho Oy huoltaa ilmalämpöpumput ammattitaidolla. Toimialuettamme ovat mm. Turku, Raisio ja Kaarina sekä alueen muut paikkakunnat.

Teetä huoltosi vain asiantuntevalla huoltopalvelulla

Ilmalämpöpumppu on huipputekninen laite, jota ei pidä lähteä itse huoltamaan kuin niiden tehtävien osalta, mitkä on erikseen laitteen ohjekirjassa ohjeistettu. Yrityksemme henkilökunta on suorittanut asianmukaiset alan pätevyyskoulutukset, joten meiltä saat kaikki tarvittavat huoltotyöt ammattitaidolla.

Koska olet huollattanut edellisen kerran ilmalämpöpumppusi?

Onko edellisestä huollosta jo aikaa? Ota yhteyttä ja tilaa meiltä ammattitaitoinen huoltotyö. Suoritamme erilaiset mittaukset, tarkastukset sekä puhdistukset laadulla ja asianmukaisella laitteistolla koko lounaisen Suomen alueella.

Tarjouspyyntö

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

AA-Kylmäteho Oy
Pääskynlento 13 A 14
20610 TURKU

Y-tunnus: 2538661-6
Puh: 040-5853705

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

AA-Kylmäteho Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Muista, että työn osuudesta saat aina kotitalousvähennyksen! Lue lisää.

Daikin