Paremman ilman puolesta! Soita 040 585 3705!

Ilmalämpöpumpun korjaus

Ilmalämpöpumpun korjaus Turku ja Raisio sekä Kaarina

Onko ilmalämpöpumppusi korjauksen tarpeessa tai epäiletkö siinä olevan vikaa?
AA-Kylmäteho Oy suorittaa koko lounaisessa Suomessa ilmalämpöpumpun korjaukset ammattitaidolla. Toimialueeseemme kuuluvat mm. Turku, Kaarina ja Raisio sekä muuta alueen paikkakunnat.

Ajantasaiset ja nopeat korjaustyöt ilmalämpöpumppuihin

Laadukkaat ilmalämpöpumput ovat toimintavarmoja laitteistoja, mutta vian ilmetessä kannattaa ottaa heti yhteyttä asiantuntevaan korjaajaan. AA-Kylmäteho Oy:n henkilökunta on suorittanut asianmukaiset pätevyyskoulutukset, joten meiltä saat luotettavat korjauspalvelut, silloin kun niitä tarvitset.

Miten vältän ilmalämpöpumpun rikkoutumisen?

Paras tapa ilmalämpöpumpun toimintavarmuuden takaamiseen on huollattaa se tasaisin väliajoin. Huolto myös pidentää laitteen käyttöikää. Kannattaa muistaa myös, että ilmalämpöpumppu on ulos sijoitettuna altis Suomen ankarille ja nopeasti vaihtuville sääoloille. Erityisesti syksyisin tippuvat lehdet ja talvisin pyryttävä lumi voivat aiheuttaa pumpun toiminnalle ongelmia - kannattaa siis huolehtia, etteivät lehdet tai lumi pääse vahingoittamaan laitetta. Ilmalämpöpumppua on muistettava huoltaa säännöllisesti myös itse. Suodattimien säännöllinen puhdistus pidentää laitteen käyttöikää ja pitää sen tehokkaana.

Ota yhteyttä ja tilaa meiltä ilmalämpöpumpun korjaus Turun talousalueella jo tänään!

Tarjouspyyntö

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

AA-Kylmäteho Oy
Pääskynlento 13 A 14
20610 TURKU

Y-tunnus: 2538661-6
Puh: 040-5853705

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

AA-Kylmäteho Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Muista, että työn osuudesta saat aina kotitalousvähennyksen! Lue lisää.

Daikin