Paremman ilman puolesta! Soita 040 585 3705!

Ilmalämpöpumpun korjaus Turku ja Raisio sekä Kaarina

Onko ilmalämpöpumppusi korjauksen tarpeessa tai epäiletkö siinä olevan vikaa?
AA-Kylmäteho Oy suorittaa koko lounaisessa Suomessa ilmalämpöpumpun korjaukset ammattitaidolla. Toimialueeseemme kuuluvat mm. Turku, Kaarina ja Raisio sekä muuta alueen paikkakunnat.

Ajantasaiset ja nopeat korjaustyöt ilmalämpöpumppuihin

Laadukkaat ilmalämpöpumput ovat toimintavarmoja laitteistoja, mutta vian ilmetessä kannattaa ottaa heti yhteyttä asiantuntevaan korjaajaan. AA-Kylmäteho Oy:n henkilökunta on suorittanut asianmukaiset pätevyyskoulutukset, joten meiltä saat luotettavat korjauspalvelut, silloin kun niitä tarvitset.

Miten vältän ilmalämpöpumpun rikkoutumisen?

Paras tapa ilmalämpöpumpun toimintavarmuuden takaamiseen on huollattaa se tasaisin väliajoin. Huolto myös pidentää laitteen käyttöikää. Kannattaa muistaa myös, että ilmalämpöpumppu on ulos sijoitettuna altis Suomen ankarille ja nopeasti vaihtuville sääoloille. Erityisesti syksyisin tippuvat lehdet ja talvisin pyryttävä lumi voivat aiheuttaa pumpun toiminnalle ongelmia - kannattaa siis huolehtia, etteivät lehdet tai lumi pääse vahingoittamaan laitetta. Ilmalämpöpumppua on muistettava huoltaa säännöllisesti myös itse. Suodattimien säännöllinen puhdistus pidentää laitteen käyttöikää ja pitää sen tehokkaana.

Ota yhteyttä ja tilaa meiltä ilmalämpöpumpun korjaus Turun talousalueella jo tänään!

Tarjouspyyntö

Nimi:

Puhelinnumero:

Sähköposti:

Viesti:

Muista, että työn osuudesta saat aina kotitalousvähennyksen! Lue lisää.

Daikin

AA-Kylmäteho Oy
Kiurunkatu 5 A 5
20760
Piispanristi
www.aakylmateho.fi