Paremman ilman puolesta! Soita 040 585 3705!

Ilma-vesilämpöpumpun asennus Turussa, Raisiossa ja Lounais-Suomessa

Haluaisitko lämmitysratkaisun, joka on tehokas mutta edullinen? Ilma-vesilämpöpumput ovat tehokkaita lämpöpumppulaitteita, joiden investointi maksaa itsensä nopeasti takaisin edullisina lämmityskustannuksina. Teemme ilma-vesilämpöpumppujen asennukset laajalla alueella Lounais-Suomessa: Turussa, Kaarinassa, Raisiossa sekä muissa alueen kunnissa ja kaupungeissa. 

Tuotevalikoimamme

Meiltä saat alan tunnetuimpien ja testatuimpien valmistajien ilma-vesilämpöpumput kilpailukykyisin hinnoin. Ilma-vesilämpöpumpun toiminta perustuu auringon lämmittämään puhtaaseen ilmaa, veteen ja moderniin tekniikkaan. Ilma-vesilämpöpumppu ottaa energiansa ympäröivästä ilmasta, joten siksi ei tarvita porakaivoa eikä maalämmön keruuputkistoa. Ilma-vesilämpöpumppua voidaan asentaa vesikiertoista lämmitysjärjestelmää käyttäviin kohteisiin, joissa se soveltuu kiinteistön lämmittämisen lisäksi käyttöveden lämmitykseen.

Ilma-vesilämpöpumppu on ympäristöystävällinen ja huoleton lämmitysmuoto sekä järkevä sijoitus pitkälle tulevaisuuteen. Pumppua käytettäessä sinun ei tarvitse huolehtia energiahintojen vaihtelusta. 

Ilma-vesilämpöpumput avaimet käteen -toimituksena

Teemme ilma-vesilämpöpumpun asennukset avaimet käteen -periaatteella, eli huolehdimme kaikesta puolestasi. Meiltä saat valmiiksi asennetun ja käyttövalmiin lämpöpumpun nopeasti ja vaivattomasti. Tarjoamme asiakkaillemme ilmaisen arviointikäynnin!

Yrityksellämme on myös sähköpätevyys S3, joten saat myös ilma-vesilämpöpumpun asennuksiin liittyvät sähkö- ja korjaustyöt. Olemme Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes) hyväksymä koulutettu asentaja (urakointiryhmä KYLe3). 

Soita ja kysy lisää!

Tarjouspyyntö

Nimi:

Puhelinnumero:

Sähköposti:

Viesti:

Muista, että työn osuudesta saat aina kotitalousvähennyksen! Lue lisää.

Daikin

AA-Kylmäteho Oy
Kiurunkatu 5 A 5
20760
Piispanristi
www.aakylmateho.fi