Paremman ilman puolesta! Soita 040 585 3705!

Ilma-vesilämpöpumpun asennus

Ilma-vesilämpöpumpun asennus Turussa, Raisiossa ja Lounais-Suomessa

Haluaisitko lämmitysratkaisun, joka on tehokas mutta edullinen? Ilma-vesilämpöpumput ovat tehokkaita lämpöpumppulaitteita, joiden investointi maksaa itsensä nopeasti takaisin edullisina lämmityskustannuksina. Teemme ilma-vesilämpöpumppujen asennukset laajalla alueella Lounais-Suomessa: Turussa, Kaarinassa, Raisiossa sekä muissa alueen kunnissa ja kaupungeissa. 

Tuotevalikoimamme

Meiltä saat alan tunnetuimpien ja testatuimpien valmistajien ilma-vesilämpöpumput kilpailukykyisin hinnoin. Ilma-vesilämpöpumpun toiminta perustuu auringon lämmittämään puhtaaseen ilmaa, veteen ja moderniin tekniikkaan. Ilma-vesilämpöpumppu ottaa energiansa ympäröivästä ilmasta, joten siksi ei tarvita porakaivoa eikä maalämmön keruuputkistoa. Ilma-vesilämpöpumppua voidaan asentaa vesikiertoista lämmitysjärjestelmää käyttäviin kohteisiin, joissa se soveltuu kiinteistön lämmittämisen lisäksi käyttöveden lämmitykseen.

Ilma-vesilämpöpumppu on ympäristöystävällinen ja huoleton lämmitysmuoto sekä järkevä sijoitus pitkälle tulevaisuuteen. Pumppua käytettäessä sinun ei tarvitse huolehtia energiahintojen vaihtelusta. 

Ilma-vesilämpöpumput avaimet käteen -toimituksena

Teemme ilma-vesilämpöpumpun asennukset avaimet käteen -periaatteella, eli huolehdimme kaikesta puolestasi. Meiltä saat valmiiksi asennetun ja käyttövalmiin lämpöpumpun nopeasti ja vaivattomasti. Tarjoamme asiakkaillemme ilmaisen arviointikäynnin!

Yrityksellämme on myös sähköpätevyys S3, joten saat myös ilma-vesilämpöpumpun asennuksiin liittyvät sähkö- ja korjaustyöt. Olemme Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes) hyväksymä koulutettu asentaja (urakointiryhmä KYLe3). 

Soita ja kysy lisää!

Tarjouspyyntö

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

AA-Kylmäteho Oy
Pääskynlento 13 A 14
20610 TURKU

Y-tunnus: 2538661-6
Puh: 040-5853705

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

AA-Kylmäteho Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Muista, että työn osuudesta saat aina kotitalousvähennyksen! Lue lisää.

Daikin